Bezetting ligplaats

Beste ligplaatshouder,
Zoals bekend mag worden verondersteld zijn de ligplaatsen van de watersportvereniging Marken primair bestemd voor de leden van de vereniging, zijnde inwoners van de gemeente Waterland, woonkern Marken.
Het bestuur streeft er naar om de ligplaatsen van de vereniging zo optimaal te benutten. Het is daarom van belang te weten hoe de toegewezen ligplaats door jou gebruikt wordt. Het kan namelijk voorkomen, dat je je ligplaats voor langere periode niet gebruikt. En ook is het mogelijk, dat je schip gedurende het winterseizoen de wal op gaat.
Nu is het zo, dat er een wachtlijst voor ligplaatsen bestaat en ook krijgt het bestuur regelmatig verzoeken van niet inwoners van Marken om (tijdelijk) een (winter)ligplaats te mogen gebruiken. Het zou dus jammer zijn als de jou toegewezen box in de periode dat jij hem niet gebruikt onbezet zou blijven.
Om inzicht te krijgen in de bezetting van de ligplaatsen is met ingang van september de regel van kracht, dat je op de site van de wv Marken aangeeft of jouw ligplaats gedurende de winter bezet blijft of dat deze beschikbaar is voor een tijdelijke ligplaatshouder. Voor de zomer geldt een zelfde regel, met dien verstande, dat de opgave van het langdurig niet bezetten van de ligplaats gedurende het zomerseizoen uiterlijk 1 maart gedaan moet zijn. De normale zomervakantie of een weekendje weg, regel je gewoon met onze havenmeester, Aris Zondervan.
Je ontvangt van de secretaris telkens op 1 september en op 1 februari een herinnering om de bezetting van de jou toegewezen ligplaats op de site aan te geven. Hieronder vind je de linken waarmee je de opgave kunt doen.

Opgave bezetting ligplaats winterseizoen 2018/2019

Opgave bezetting ligplaats zomerseizoen 2019

Voor alle andere mutaties betreffende je ligplaats, zoals opzegging of verandering van vaartuig, dient altijd een kennisgevingsmail aan de secretaris@wv-marken.nl gestuurd te worden.

Het bestuur rekent op je medewerking in deze.

Home